Home > Bestanden > lsburnwatcher.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een lsburnwatcher fout

Lsburnwatcher.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of lsburnwatcher.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om lsburnwatcher.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LightScribe Burn Watcher. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lsburnwatcher.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lsburnwatcher.exe bestandsinfo

Het proces LightScribe Burn Watcher hoort bij de software LightScribe of Win AVI HelixSDK van Hewlett-Packard Company (www.hp.com)..

Omschrijving: LSBurnWatcher.exe wordt geïnstalleerd op computers die DVD drives met LightScribe technologie hebben. LightScribe maakt het mogelijk labels op je DVD’s te branden. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, kan de DVD drive niet langer meer correct functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft lsburnwatcher.exe niet nodig. Lsburnwatcher.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - typically C:\hp\drivers\hplsbwatcher\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 253,952 bytes (97% van alle voorkomende bestanden) of 14,348 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lsburnwatcher.exe.html 
Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Lsburnwatcher.exe is geen Windows kernbestand. Lsburnwatcher.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als lsburnwatcher.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het lsburnwatcher.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lsburnwatcher.exe, deel je kennis dan en help anderen.

lsburnwatcher scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.