Home > Bestanden > lsm.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een lsm fout

Lsm.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of lsm.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om lsm.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Local Session Manager Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lsm.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lsm.exe bestandsinfo

Het proces Local Session Manager Service of Lokaler Sitzungs-Manager-Dienst of anacondas inactivation imaginative hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows of servile of Betriebssystem Microsoft Windows van Microsoft (www.microsoft.com) of hippish intromitted..

Omschrijving: lsm.exe is belangkrijg voor Windows. Lsm.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 229,888 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 210,944 bytes, 267,776 bytes of 261,120 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lsm.exe.html 
Het bestand is een Windows kernsysteembestand. Programma is niet zichtbaar. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk.

  • Als lsm.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,093,120 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 1,288,704 bytes en nog 4 varianten. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Lsm.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Lsm.exe kan toepassingen monitoren, andere programma's manipuleren en onthoud inputs.
  • Als lsm.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 450,560 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. lsm.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als lsm.exe. Controleer daarom het lsm.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lsm.exe, deel je kennis dan en help anderen.

lsm scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.