Home > Bestanden > ltmoh.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ltmoh fout

Ltmoh.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ltmoh.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ltmoh.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LtMoh MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ltmoh.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ltmoh.exe bestandsinfo

Het proces LtMoh MFC Application of LSI MOH Application hoort bij de software LtMoh Application of LSI V92 MOH Application of Boris FX van Agere Systems (www.agere.com) of LSI (www.lsi.com) of Zoom Telephonics..

Omschrijving: Ltmoh.exe is een programma dat wordt geïnstalleerd op computers met een modem van Agere. Dit programma behandelt inkomende en uitgaande oproepen en assisteert bij call waiting functies. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig beëindigen en verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ltmoh.exe niet nodig. Ltmoh.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - generally C:\Program Files\ltmoh\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 184,320 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 188,416 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ltmoh.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 25% gevaarlijk.

Als ltmoh.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 77,824 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Bestand ltmoh.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ltmoh.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ltmoh.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ltmoh.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ltmoh scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.