Home > Bestanden > LTMSG.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LTMSG fout

LTMSG.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LTMSG.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LTMSG.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ltmsg. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LTMSG.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LTMSG.exe bestandsinfo

Het proces ltmsg hoort bij de software Agere Systems ltmsg of LUCENT TECHNOLOGIES ltmsg van Agere Systems (www.agere.com) of LUCENT TECHNOLOGIES (www.lucent.com)..

Omschrijving: Windows heeft LTMSG.exe niet nodig. Bestand LTMSG.exe bevindt zich in de map C:\Windows of soms in de map C:\Windows\System32 (common is C:\Windows\ of C:\WINDOWS\system32\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 40,960 bytes (97% van alle voorkomende bestanden), 38,912 bytes of 53,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ltmsg.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LTMSG.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het LTMSG.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LTMSG.exe, deel je kennis dan en help anderen.

LTMSG scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.