Home > Bestanden > LTSMMSG.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LTSMMSG fout

LTSMMSG.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LTSMMSG.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LTSMMSG.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SoftModem Messaging Applet. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LTSMMSG.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LTSMMSG.exe bestandsinfo

Het proces SoftModem Messaging Applet hoort bij de software TOSHIBA SoftModem Messaging Applet of Lucent SoftModem Messaging Applet van LT (www.alcatel-lucent.com) of Lucent Technologies (www.lucent.com)..

Omschrijving: Windows heeft LTSMMSG.exe niet nodig. Bestand LTSMMSG.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 32,768 bytes (86% van alle voorkomende bestanden), 45,056 bytes of 141,880 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ltsmmsg.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LTSMMSG.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het LTSMMSG.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LTSMMSG.exe, deel je kennis dan en help anderen.

LTSMMSG scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.