Home > Bestanden > LVComS.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LVComS fout

LVComS.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LVComS.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LVComS.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LVCom Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LVComS.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LVComS.exe bestandsinfo

Het proces LVCom Server hoort bij de software Logitech ImageStudio of Logitech QuickCam of Labtec WebCam of Logitech ClickSmart van Logitech (www.logitech.com) of Labtec (www.labtec.com)..

Omschrijving: lvcoms.exe is een driver die samen met de ImageStudio suite voor de QuickCam series webcamera’s is geïnstalleerd. Deze driver integreert de gegevens van de webcamera met het opzichzelfstaande ImageStudio software en andere video streaming applicaties zoals Microsoft NetMeeting, LiveMeeting en Windows Movie Maker.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft LVComS.exe niet nodig. LVComS.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" - common is C:\Windows\System\ of C:\Program Files\Common Files\Logitech\QCDriver\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 127,022 bytes (59% van alle voorkomende bestanden), 98,304 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/lvcoms.exe.html 
Bestand LVComS.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. LVComS.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Als LVComS.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk. Bestandsformaat is 135,214 bytes (77% van alle voorkomende bestanden), 127,022 bytes, 102,400 bytes of 77,824 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. LVComS.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand LVComS.exe is een bestand met Microsoft signatuur. LVComS.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LVComS.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het LVComS.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LVComS.exe, deel je kennis dan en help anderen.

LVComS scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.