Home > Bestanden > lvcomsx.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een lvcomsx fout

Lvcomsx.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of lvcomsx.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om lvcomsx.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LVCom Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lvcomsx.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lvcomsx.exe bestandsinfo

Het proces LVCom Server hoort bij de software Logitech QuickCam of Logitech of Labtec WebCam of Acer OrbiCam of Logitech Video Enumerator of Logitech Communications Manager van Logitech (www.logitech.com) of Labtec (www.labtec.com)..

Omschrijving: lvcomsx.exe is een standaard proces dat gewoonlijk samen met de driver software voor Logitech QuickCam producten is geïnstalleerd. Het draait op de achtergrond en biedt extra functies zoals de mogelijkheid om gebruik te maken van de webcam met streaming toepassingen. Beëindiging van het proces zal leiden tot problemen met het gebruik van het webcamtoestel en wordt niet aanbevolen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft lvcomsx.exe niet nodig. Lvcomsx.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows of in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 221,184 bytes (84% van alle voorkomende bestanden), 225,280 bytes, 237,568 bytes of 27,660 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lvcomsx.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeembestand. Lvcomsx.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Lvcomsx.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk.

  • Als lvcomsx.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk. Bestandsformaat is 252,704 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 244,512 bytes of 243,248 bytes. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows systeembestand. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Lvcomsx.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
    U kunt het programma Logitech QuickCam of Logitech Video Enumerator verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar www.logitech.com/support-downloads om het te updaten, ga naar www.logitech.com/support-downloads voor ondersteuning, of klik op Logitech QuickCam of Logitech Video Enumerator in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als lvcomsx.exe. Controleer daarom het lvcomsx.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
110 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lvcomsx.exe, deel je kennis dan en help anderen.

lvcomsx scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.