Home > Bestanden > lwbwheel.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus lwbwheel te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen lwbwheel.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de lwbwheel.exe worm

Hints om lwbwheel.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Mouse Control Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lwbwheel.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lwbwheel.exe bestandsinfo

Het proces Mouse Control Application hoort bij de software Browser Mouse Browser Mouse of Trust AMI MOUSE (versie 250SP) of iWare iWare Mouse of Labtec Mouse Software of Browser MOUSE of 305KS Keyboard of CPQ750TP Ver van onbekend..

Omschrijving: lwbwheel.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Lwbwheel.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 429,568 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 359,424 bytes, 242,688 bytes, 436,736 bytes of 438,272 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lwbwheel.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Lwbwheel.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het lwbwheel.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lwbwheel.exe, deel je kennis dan en help anderen.

lwbwheel scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.