Home > Bestanden > LxrJD31s.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus LxrJD31s te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen LxrJD31s.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de LxrJD31s.exe worm

Hints om LxrJD31s.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Lexar JD31. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LxrJD31s.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LxrJD31s.exe bestandsinfo

Het proces Lexar JD31 hoort bij de software Lexar JD31 van onbekend..

Omschrijving: lxrjd31s.exe is onderdeel van de software voor de Lexar JumpDrive USB thumb drives. Deze stations hebben extra tools en functies in vergelijking met standaard USB-drives, en hebben dus meer software nodig om hen te kunnen configureren en beheren. Dit moet worden beschouwd als onderdeel van de drivers voor deze hardware en niet worden beëindigd.

Gedetailleerde Analyse: LxrJD31s.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. LxrJD31s.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 71,168 bytes (86% van alle voorkomende bestanden), 53,248 bytes of 130,048 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lxrjd31s.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing is niet zichtbaar. Bestand LxrJD31s.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het LxrJD31s.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LxrJD31s.exe, deel je kennis dan en help anderen.

LxrJD31s scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.