Home > Bestanden > MACSMANAGER.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MACSMANAGER fout

MACSMANAGER.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MACSMANAGER.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MACSMANAGER.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MarkAny Contents Safer Launcher. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MACSMANAGER.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MACSMANAGER.dll bestandsinfo

Het proces MarkAny Contents Safer Launcher hoort bij de software MACSMGR Module of PolicyMaker™ Standard Edition of Adobe Integrated Runtime van MarkAny Cooperation (markany.en.ec21.com)..

Omschrijving: Windows heeft MACSMANAGER.dll niet nodig. MACSMANAGER.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 192,512 bytes (99% van alle voorkomende bestanden) of 197,976 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/macsmanager.dll.html 
Dit is een speciaal .dll bestand (Dynamic Link Library), dat automatisch start als programma's worden gelanceerd. Daardoor kan het het opstarten van al je programma's monitoren en manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Bestand MACSMANAGER.dll is geen Windows systeemcomponent. Het monitors het opstarten van programma's. MACSMANAGER.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MACSMANAGER.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het MACSMANAGER.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MACSMANAGER.dll, deel je kennis dan en help anderen.

MACSMANAGER scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.