Home > Bestanden > Manager.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Manager fout

Manager.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Manager.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Manager.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Download Manager ActiveX Control. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Manager.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Manager.exe bestandsinfo

Het proces Download Manager ActiveX Control of bL94zEgHGtVWXIr0jzBC3iFXcLUZW1a3 hoort bij de software Akamai Download Manager ActiveX Control Module of gnkOAUnXjyTtuJYdFuem van Akamai Technologies (www.akamai.com)..

Omschrijving: Windows heeft Manager.exe niet nodig. Bestand Manager.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32\drivers. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 28,672 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/manager.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: win.ini, Run, MACHINE\Run). Bestand Manager.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk.

  • Als Manager.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk. Bestandsformaat is 9,732 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 15,872 bytes, 10,758 bytes, 48,128 bytes of 15,360 bytes. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: win.ini, Run, MACHINE\Run). Manager.exe is geen Windows systeemcomponent.
  • Als Manager.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 9,732 bytes (75% van alle voorkomende bestanden) of 14,848 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: win.ini, Run, MACHINE\Run). Het is geen Windows systeembestand. De toepassing is niet zichtbaar.
  • Als Manager.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 689,536 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Manager.exe. Controleer daarom het Manager.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Manager.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Manager scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.