Home > Bestanden > mbam.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mbam fout

Mbam.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mbam.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mbam.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Malwarebytes Anti-Malware. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mbam.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mbam.exe bestandsinfo

Het proces Malwarebytes Anti-Malware hoort bij de software Malwarebytes Anti-Malware of Malwarebytes Anti-Malware version of Malwarebytes Anti-Malware versie of Malwarebytes' Anti-Malware Version van Malwarebytes (www.malwarebytes.org)..

Omschrijving: Windows heeft mbam.exe niet nodig. Mbam.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,312,080 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 963,976 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mbam.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows kernbestand. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Bestand mbam.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunOnce). Mbam.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 3% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mbam.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mbam.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over mbam.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mbam scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.