Home > Bestanden > mbamgui.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mbamgui fout

Mbamgui.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mbamgui.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mbamgui.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Malwarebytes Anti-Malware. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mbamgui.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mbamgui.exe bestandsinfo

Het proces Malwarebytes Anti-Malware hoort bij de software Malwarebytes Anti-Malware version of Malwarebytes Anti-Malware of Malwarebytes Anti-Malware versie of Malwarebytes' Anti-Malware Version van Malwarebytes (www.malwarebytes.org)..

Omschrijving: Windows heeft mbamgui.exe niet nodig. Bestand mbamgui.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 532,040 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 512,360 bytes en nog 14 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mbamgui.exe.html 
Mbamgui.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Mbamgui.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het programma is niet zichtbaar. Mbamgui.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Als mbamgui.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk. Bestandsformaat is 766,536 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunOnce). Mbamgui.exe is geen Windows kernbestand. Mbamgui.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mbamgui.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mbamgui.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over mbamgui.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mbamgui scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.