Home > Bestanden > mcapfbho.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mcapfbho fout

Mcapfbho.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mcapfbho.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mcapfbho.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update McApfBHO. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mcapfbho.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mcapfbho.dll bestandsinfo

Het proces McApfBHO hoort bij de software McAfee AntiPhishing Filter BHO van McAfee (www.mcafee.com)..

Omschrijving: mcapfbho.dll is de McAfee Anti-Phishing BHO en integreert met de internet browser. Het is een zoektabel welke gegevens bijhoudt van reeds bekende phishing websites en geeft deze informatie door aan de browser zodra deze geconfronteerd wordt met een phishing website. Het is een live table en met het uitvoerende bestand van BHO worden de gegevens in real time geüpdate.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mcapfbho.dll niet nodig. Mcapfbho.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 348,160 bytes (60% van alle voorkomende bestanden) of 262,236 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mcapfbho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 41D68ED8-4CFF-4115-88A6-6EBB8AF19000. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand mcapfbho.dll is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mcapfbho.dll. Controleer daarom het mcapfbho.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mcapfbho.dll, deel je kennis dan en help anderen.

mcapfbho scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.