Home > Bestanden > McciServiceHost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een McciServiceHost fout

McciServiceHost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of McciServiceHost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om McciServiceHost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mcci+McciServiceHost. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat McciServiceHost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

McciServiceHost.exe bestandsinfo

Het proces mcci+McciServiceHost hoort bij de software McciServiceHost of ATT-RC Self Support Tool van Alcatel-Lucent (www.alcatel-lucent.com)..

Omschrijving: Windows heeft McciServiceHost.exe niet nodig. McciServiceHost.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 315,392 bytes (82% van alle voorkomende bestanden), 299,008 bytes of 296,208 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mcciservicehost.exe.html 
Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als McciServiceHost.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het McciServiceHost.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over McciServiceHost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

McciServiceHost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.