Home > Bestanden > McIEPlg.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een McIEPlg fout

McIEPlg.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of McIEPlg.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om McIEPlg.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SiteAdvisor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat McIEPlg.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

McIEPlg.dll bestandsinfo

Het proces SiteAdvisor hoort bij de software McAfee SiteAdvisor of McAfee SecurityCenter of McAfee Total Protection of McAfee Internet Security of McAfee Virtual Technician of McAfee AntiVirus Plus of McAfee SiteAdvisor Enterprise of McAfee Internet Security Suite van McAfee (www.mcafee.com)..

Omschrijving: Windows heeft McIEPlg.dll niet nodig. Bestand McIEPlg.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 150,032 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 258,120 bytes en nog 15 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mcieplg.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is B164E929-A1B6-4A06-B104-2CD0E90A88FF. Het proces is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. McIEPlg.dll is een bestand met Verisign signatuur. McIEPlg.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als McIEPlg.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het McIEPlg.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over McIEPlg.dll, deel je kennis dan en help anderen.

McIEPlg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.