Home > Bestanden > mcshield.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mcshield fout

Mcshield.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mcshield.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mcshield.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update On-Access Scanner Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mcshield.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mcshield.exe bestandsinfo

Het proces On-Access Scanner service of McAfee On-Access Scanner service of NT On-Access Scanner service

hoort bij de software VSCORE.14.0.0.349.x86 of VirusScan of VSCORE of VSCORE.13.3.2.101.x86 of McAfee VirusScan Enterprise of VirusScan (Enterprise, ASaP & Retail.) of VSCORE.14.0.0.435.x86 of McAfee On-Access Scanner of VSCORE.13.3.2.116.x86 of VSCORE.14.0.0.423.x86 of Anti-Malware Core of McAfee McShield of VSCORE.14.0.0.384.x86 of McAfee AntiSpyware Enterprise of McAfee Real-time Scanner of VSCORE.14.0.0.433.x86 of VSCORE.13.3.0.139.x86 of McAfee Virtual Technician of McAfee AntiSpyware Enterprise Module of McAfee Anti-Spyware of VSCORE.13.3.0.132.x86 of McAfee.com McShield

van McAfee (www.mcafee.com) of Network Associates (nai.com)..

Omschrijving: Dit is een essentieel component van de VirusScan anti-virus producten van McAfee. Het controleert de activiteiten van andere processen, zoals bestanden en register toegangen, om infecties door virussen en andere malware op te sporen en te voorkomen. Dit proces beëindigen, kan de goede werking van McAfee VirusScan in gevaar brengen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mcshield.exe niet nodig. Bestand mcshield.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (common is C:\Program Files\Network Associates\VirusScan\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 144,704 bytes (43% van alle voorkomende bestanden), 144,960 bytes en nog 15 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mcshield.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Mcshield.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk.

Als mcshield.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 25% gevaarlijk. Bestandsformaat is 171,168 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 166,288 bytes en nog 21 varianten. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Mcshield.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mcshield.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mcshield.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
60 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mcshield.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mcshield scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.