Home > Bestanden > MCTDUtil.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus MCTDUtil te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen MCTDUtil.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de MCTDUtil.exe worm

Hints om MCTDUtil.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SuperUtility. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MCTDUtil.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MCTDUtil.exe bestandsinfo

Het proces SuperUtility of MTri1 hoort bij de software USB 2.0 VGA Device van Magic Control Technology (www.mct.com.tw)..

Omschrijving: MCTDUtil.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. MCTDUtil.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 449,152 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 453,248 bytes of 442,368 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mctdutil.exe.html 
De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het kan toetsenbordinputs onthouden. MCTDUtil.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het is een bestand met Verisign signatuur. MCTDUtil.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk.

Als MCTDUtil.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk. Bestandsformaat is 446,192 bytes. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Bestand MCTDUtil.exe is geen Windows systeemcomponent. MCTDUtil.exe kan onthoud inputs.
Als er problemen voorkomen met MCTDUtil.exe, kunt u het hele programma USB 2.0 VGA Device verwijderen, het updaten, of proberen hulp te krijgen van de software ontwikkelaar. Klik op www.mct.com.tw om het te updaten, klik op www.mct.com.tw om de website van de ontwikkelaar te bezoeken, of klik op USB 2.0 VGA Device in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Controleer het MCTDUtil.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over MCTDUtil.exe, deel je kennis dan en help anderen.

MCTDUtil scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.