Home > Bestanden > mcupdate.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mcupdate fout

Mcupdate.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mcupdate.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mcupdate.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update McAfee SecurityCenter Update Engine. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mcupdate.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mcupdate.exe bestandsinfo

Het proces McAfee SecurityCenter Update Engine of Windows Media Center Store Update Manager of McAfee Update Launcher of VirusScan AutoUpdate hoort bij de software McAfee SecurityCenter of Microsoft Windows Operating System of McAfee AntiSpyware Enterprise van McAfee (www.mcafee.com) of Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: mcupdate.exe is onderdeel van de McAfee SecurityCenter software. Dit programma controleert regelmatig bij McAfee of er nieuwe of veranderde bedreigingen zijn. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, kan je computer hierdoor onbeschermd raken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mcupdate.exe niet nodig. Mcupdate.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\mcafee.com\Agent\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 184,320 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 212,992 bytes, 728,848 bytes, 794,824 bytes of 79,184 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mcupdate.exe.html 
Bestand mcupdate.exe is geen Windows systeembestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Mcupdate.exe kan toepassingen monitoren, onthoud inputs en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

Als mcupdate.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk. Bestandsformaat is 136,192 bytes. Mcupdate.exe is een Windows systeemcomponent. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Het programma is niet zichtbaar.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mcupdate.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mcupdate.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mcupdate.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mcupdate scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.