Home > Bestanden > mcvsshld.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mcvsshld fout

Mcvsshld.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mcvsshld.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mcvsshld.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update McAfee VirusScan ActiveShield Resource. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mcvsshld.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mcvsshld.exe bestandsinfo

Het proces McAfee VirusScan ActiveShield Resource of McAfee VirusScan ActiveShield hoort bij de software McAfee VirusScan of McAfee VirusScan ActiveShield of DDWE Soap Client Components van McAfee (www.mcafee.com) of Networks Associates Technology (nai.com)..

Omschrijving: mcvsshld.exe is onderdeel van alle versies van McAfee VirusScan en McAfee Security Center. Dit is het actieve beschermingsschild van de suite welke bestanden scant wanneer deze worden geopend voor uploaden of gebruik met andere applicaties. Het is ook verantwoordelijk voor het scannen van gedownloade bestanden en verwijderd, isoleert of wacht af wat de gebruiker wil doen als er een besmet bestand aangetroffen wordt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mcvsshld.exe niet nodig. Mcvsshld.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - generally C:\Program Files\mcafee.com\vso\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 163,840 bytes (56% van alle voorkomende bestanden), 361,800 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mcvsshld.exe.html 
Mcvsshld.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma is niet zichtbaar. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Mcvsshld.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mcvsshld.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mcvsshld.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mcvsshld.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mcvsshld scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.