Home > Bestanden > mdm.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mdm fout

Mdm.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mdm.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mdm.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Machine Debug Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat mdm.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mdm.exe bestandsinfo

Het proces Machine Debug Manager of SSH, Telnet and Rlogin client of Office Source Engine

hoort bij de software Microsoft Visual Studio .NET of Microsoft Office Professional (versie 2007) of Microsoft Development Environment of Microsoft® Visual Studio of Microsoft Office Professional Edition of Microsoft Office FrontPage (versie 2003) of Microsoft Office Standard Edition (versie 2003) of Microsoft Office Enterprise (versie 2007) of Microsoft Office Outlook (versie 2003, 2007) of Microsoft Office Professional Plus (versie 2007) of Microsoft Office Ultimate (versie 2007)

van Microsoft (www.microsoft.com) of Simon Tatham (www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham)..

Omschrijving: De Machine Debug Manager (MDM) is een onderdeel van het debuggen van Microsoft Windows. Wanneer u script debuggen aanzet voor bepaalde versies van Internet Explorer, zal de debug manager opstarten wanneer IE wordt geladen. Het biedt de mogelijkheid om problemen met het programma te identificiëren. Als onderdeel van Windows is mdm.exe niet noodzakelijk, tenzij u er gebruik van maakt als onderdeel van programmeren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mdm.exe niet nodig. Bestand mdm.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (usually C:\Windows\System\ of C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 322,120 bytes (75% van alle voorkomende bestanden), 335,872 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mdm.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Mdm.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Mdm.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

 • Als mdm.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk. Bestandsformaat is 119,400 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 124,200 bytes en nog 5 varianten. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Mdm.exe kan toepassingen monitoren.
  Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Microsoft Office 2000 Premium of Microsoft Office 2000 SR-1).
 • Als mdm.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 22,016 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 50,176 bytes en nog 5 varianten. Bestand mdm.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run, MACHINE\RunServices). Mdm.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Mdm.exe kan toepassingen monitoren.
 • Als mdm.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 119,400 bytes (75% van alle voorkomende bestanden) of 124,200 bytes.
 • Als mdm.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk. Bestandsformaat is 265,216 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 21,508 bytes, 36,868 bytes of 23,557 bytes.
 • Als mdm.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 16,384 bytes.
 • Als mdm.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 35,840 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mdm.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mdm.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
173 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mdm.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mdm scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.