Home > Bestanden > mdmcls32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mdmcls32 fout

Mdmcls32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mdmcls32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mdmcls32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ClassificationService Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mdmcls32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mdmcls32.exe bestandsinfo

Het proces ClassificationService Module hoort bij de software ClassificationService Module of WinSock Extention Manager van PureSight Technologies (www.puresight.com) of PureSight..

Omschrijving: Windows heeft mdmcls32.exe niet nodig. Mdmcls32.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,212,416 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 2,347,760 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mdmcls32.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het programma is niet zichtbaar. Bestand mdmcls32.exe is geen Windows kernbestand. Bestand mdmcls32.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Mdmcls32.exe kan toepassingen monitoren en verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

Als mdmcls32.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,207,184 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 2,347,760 bytes, 1,212,416 bytes of 2,339,568 bytes. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Mdmcls32.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Mdmcls32.exe kan toepassingen monitoren en verbind met Internet.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mdmcls32.exe. Controleer daarom het mdmcls32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mdmcls32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mdmcls32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.