Home > Bestanden > mDNSResponder.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mDNSResponder fout

MDNSResponder.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mDNSResponder.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mDNSResponder.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Bonjour Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mDNSResponder.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MDNSResponder.exe bestandsinfo

Het proces Bonjour Service of Bonjour hoort bij de software Bonjour of Adobe Version Cue (versie CS3 Client) of Bonjour Core for Windows of ##Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762 of Adobe Asset Services (versie CS3) of Gizmo Project of TiVo Desktop of Rendezvous van Apple (www.apple.com) of Apple Computer (www.apple.com)..

Omschrijving: Dit proces is een component van Apple's Bonjour voor Windows-product, een Windows-poort van het Bonjour product, dat is ingebouwd in het Mac OS X-besturingssysteem. Het is automatisch ingesteld als service bij het installeren van bepaalde software producten (zoals iTunes of Adobe Creative Suite CS3), waar het wordt gebruikt om deze programma's toe te laten bepaalde middelen op te sporen, zoals computers en printers op het lokale netwerk.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mDNSResponder.exe niet nodig. MDNSResponder.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 229,376 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 238,888 bytes en nog 18 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mdnsresponder.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. MDNSResponder.exe is geen Windows kernbestand. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

  • Als mDNSResponder.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 8% gevaarlijk. Bestandsformaat is 390,504 bytes. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. MDNSResponder.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. MDNSResponder.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mDNSResponder.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mDNSResponder.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
280 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mDNSResponder.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mDNSResponder scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.