Home > Bestanden > mediaserver.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mediaserver fout

Mediaserver.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mediaserver.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mediaserver.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Intel Viiv™ Media Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mediaserver.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mediaserver.exe bestandsinfo

Het proces Intel® Viiv™ Media Server of 0FileVersion of ALLMediaServer of Media Server of Intel® Viiv™ Software of 6FileVersion of 4FileVersion

hoort bij de software TVersity Media Server (versie 1.0.0.11 RC7) of TVersity Media Server Pro of Intel® Viiv™ Software of Intel® Viiv™ Media Server of ALLMediaServer of Intel® PRO Network of www.intel.com of Intel® Network Connections

van Mediabolic (www.rovicorp.com) of TVersity of ALLPlayer.org of D-Link systems..

Omschrijving: Windows heeft mediaserver.exe niet nodig. Bestand mediaserver.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 25,600 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 724,992 bytes en nog 25 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mediaserver.exe.html 
Bestand mediaserver.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing is niet zichtbaar. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Mediaserver.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

  • Als mediaserver.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 856,064 bytes (71% van alle voorkomende bestanden), 880,640 bytes of 884,736 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent.
    Als u problemen heeft met mediaserver.exe, kunt u de ontwikkelaar, www.tversity.com, om ondersteuning vragen, of TVersity Media Server verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.
  • Als mediaserver.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 856,064 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het proces is niet zichtbaar. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows systeemcomponent.
    Als u problemen heeft met mediaserver.exe, kunt u de ontwikkelaar, www.tversity.com, om ondersteuning vragen, of TVersity Media Server verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mediaserver.exe. Controleer daarom het mediaserver.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mediaserver.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mediaserver scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.