Home > Bestanden > memcard.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een memcard fout

Memcard.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of memcard.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om memcard.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Memory Card Manager Executable. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat memcard.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Memcard.exe bestandsinfo

Het proces Memory Card Manager Executable hoort bij de software Dell Memory Card Manager of Memory Card Manager of Lexmark Memory Card Manager van Dell (www.dell.com) of Lexmark International (www.lexmark.com)..

Omschrijving: Windows heeft memcard.exe niet nodig. Bestand memcard.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 304,008 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 299,008 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/memcard.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Memcard.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Er is geen omschrijving van het programma. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als memcard.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het memcard.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over memcard.exe, deel je kennis dan en help anderen.

memcard scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.