Home > Bestanden > MemCheck.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MemCheck fout

MemCheck.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MemCheck.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MemCheck.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MemCheck.Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MemCheck.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MemCheck.exe bestandsinfo

Het proces MemCheck.Service of Virus Scanner Memory Check hoort bij de software Acer Empowering Technology of Acer ePerformance Management of Fix-It Utilities (versie 8 Professional) of YPIC - Motorbike van Acer (www.acer.com) of Avanquest Software USA (www.avanquest.com) of Avanquest North America (www.avanquest.com)..

Omschrijving: Windows heeft MemCheck.exe niet nodig. MemCheck.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 28,672 bytes (88% van alle voorkomende bestanden), 24,576 bytes of 173,312 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/memcheck.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Bestand MemCheck.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma is niet zichtbaar. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. MemCheck.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MemCheck.exe. Controleer daarom het MemCheck.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MemCheck.exe, deel je kennis dan en help anderen.

MemCheck scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.