Home > Bestanden > mfevtps.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mfevtps fout

Mfevtps.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mfevtps.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mfevtps.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update McAfee Process Validation Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mfevtps.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mfevtps.exe bestandsinfo

Het proces McAfee Process Validation Service hoort bij de software SYSCORE of McAfee Validation Trust Protection Service of SYSCORE.14.1.0.484.x64 of McAfee VirusScan Enterprise van McAfee (www.mcafee.com)..

Omschrijving: Windows heeft mfevtps.exe niet nodig. Bestand mfevtps.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 141,792 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 148,520 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mfevtps.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Mfevtps.exe is geen Windows systeembestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Mfevtps.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

  • Als mfevtps.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk. Bestandsformaat is 149,032 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 161,168 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Mfevtps.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Mfevtps.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mfevtps.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het mfevtps.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over mfevtps.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mfevtps scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.