Home > Bestanden > mhn.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mhn fout

Mhn.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mhn.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mhn.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows NT. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mhn.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mhn.dll bestandsinfo

Het proces Windows NT of MHN (MHN) hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft mhn.dll niet nodig. Mhn.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 85,504 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mhn.dll.html 
De dienst kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. De toepassing is niet zichtbaar. Mhn.dll is geen Windows kernbestand. Het programma is inactief. Mhn.dll kan verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 1% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mhn.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het mhn.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over mhn.dll, deel je kennis dan en help anderen.

mhn scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.