Home > Bestanden > mHotkey.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus mHotkey te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen mHotkey.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de mHotkey.exe worm

Hints om mHotkey.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Chicony Multimedia Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mHotkey.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MHotkey.exe bestandsinfo

Het proces Chicony Multimedia Driver of Multimedia Keyboard Driver of Chicony Multimedia USB Driver of Creative Multimedia Driver hoort bij de software Chicony Multimedia Driver of Multimedia Keyboard Driver of Creative Multimedia Driver van Chicony (www.chicony.com) of Creative (www.creative.com)..

Omschrijving: mHotkey.exe is een achtergrondproces dat configuratie van extra toetsen en sneltoetsen op multimedia toetsenborden van de firma Chicony mogelijk maakt. Het is onderdeel van de stuurprogramma software van deze randapparatuur, en daarom wordt het aanbevolen om dit proces te laten lopen, zodat de bijbehorende apparaten goed blijven functioneren.

Gedetailleerde Analyse: mHotkey.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. MHotkey.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 581,120 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 472,576 bytes en nog 29 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mhotkey.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. MHotkey.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Het kan toetsenbordinputs onthouden. MHotkey.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het mHotkey.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mHotkey.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mHotkey scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.