Home > Bestanden > MIDIDef.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MIDIDef fout

MIDIDef.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MIDIDef.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MIDIDef.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mididef. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MIDIDef.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MIDIDef.exe bestandsinfo

Het proces mididef hoort bij de software Creative Audio Product van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: MIDIef.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt door de geluidskaarten van Creative Audigy. Dit programma is essentieel voor de juiste werking van je geluidskaart en moet niet worden verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft MIDIDef.exe niet nodig. Bestand MIDIDef.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 24,576 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 25,600 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mididef.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Runonce, DEFAULT\Run, RunOnce). Het bestand is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Als MIDIDef.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 25% gevaarlijk. Bestandsformaat is 28,672 bytes (62% van alle voorkomende bestanden), 34,816 bytes of 31,232 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Runonce, DEFAULT\Run, RunOnce). Bestand MIDIDef.exe is geen Windows kernbestand. MIDIDef.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MIDIDef.exe. Controleer daarom het MIDIDef.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MIDIDef.exe, deel je kennis dan en help anderen.

MIDIDef scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.