Home > Bestanden > mim.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mim fout

Mim.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mim.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mim.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mim.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mim.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mim.exe bestandsinfo

Het proces mim hoort bij de software Musicmatch Jukebox van Musicmatch (www.musicmatch.com)..

Omschrijving: Dit proces is een Common Object Model (COM)-dienst geassocieerd met de MusicMatch Jukebox-applicatie, die muziekbestanden kan converteren en afspelen. mim.exe lijkt een achtergrondtaak verantwoordelijk voor de interface van de MusicMatch database en andere relevante apparaten, alsook om MusicMatch sneller te starten wanneer dat nodig is.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mim.exe niet nodig. Mim.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mainly C:\Program Files\Musicmatch\Musicmatch Jukebox\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 416,768 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 403,456 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mim.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Mim.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mim.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mim.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mim.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mim scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.