Home > Bestanden > mirc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mirc fout

Mirc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mirc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mirc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mIRC. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mirc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mirc.exe bestandsinfo

Het proces mIRC hoort bij de software mIRC van mIRC Co. (www.mirc.com)..

Omschrijving: Windows heeft mirc.exe niet nodig. Mirc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,076,672 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 1,949,696 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mirc.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Bestand mirc.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Mirc.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

  • Als mirc.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,076,672 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 1,200,057 bytes of 1,257,694 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Bestand mirc.exe is geen Windows systeembestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Mirc.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
  • Als mirc.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,076,672 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 2,380,800 bytes. Bestand mirc.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Mirc.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Mirc.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
  • Als mirc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk. Bestandsformaat is 7,680 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 2,023,424 bytes.
  • Als mirc.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,076,672 bytes.
  • Als mirc.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,790,464 bytes.
  • Als mirc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,109,440 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mirc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mirc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
58 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mirc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mirc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.