Home > Bestanden > miscr3.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een miscr3 fout

Miscr3.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of miscr3.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om miscr3.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Kaspersky Anti-Virus Ring. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat miscr3.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Miscr3.dll bestandsinfo

Het proces Kaspersky Anti-Virus Ring (versie 3 Hooker Helper) hoort bij de software Kaspersky Internet Security of Kaspersky Anti-Virus van Kaspersky Lab (www.kaspersky.com)..

Omschrijving: Windows heeft miscr3.dll niet nodig. Miscr3.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 91,400 bytes (63% van alle voorkomende bestanden), 88,592 bytes of 91,664 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/miscr3.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Bestand miscr3.dll is digitaal gesigneerd. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Miscr3.dll is geen Windows systeembestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als miscr3.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het miscr3.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over miscr3.dll, deel je kennis dan en help anderen.

miscr3 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.