Home > Bestanden > mixer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mixer fout

Mixer.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mixer.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mixer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Mixer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mixer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mixer.exe bestandsinfo

Het proces Mixer of mixer hoort bij de software PCI Audio Applications van C-Media Electronic Inc. (www.cmedia.com.tw) (www.cmedia.com.tw) of C-Media Electronic of MS..

Omschrijving: Windows heeft mixer.exe niet nodig. Mixer.exe bevindt zich in de map C:\Windows (mostly C:\Windows\ of C:\Program Files\PCI Audio Applications\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,818,624 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 1,581,056 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mixer.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). De toepassing is niet zichtbaar. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Mixer.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Als mixer.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,216,512 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 98,304 bytes of 1,077,248 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Mixer.exe kan onthoud inputs.
Het programma PCI Audio Applications kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Als mixer.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 452,608 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mixer.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het mixer.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mixer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mixer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.