Home > Bestanden > mlb-nexdef-autobahn.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus mlb-nexdef-autobahn te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen mlb-nexdef-autobahn.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de mlb-nexdef-autobahn.exe worm

Hints om mlb-nexdef-autobahn.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mlb-nexdef-autobahn.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mlb-nexdef-autobahn.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mlb-nexdef-autobahn.exe bestandsinfo

Het proces mlb-nexdef-autobahn.exe hoort bij de software MLB.TV NexDef Plug-in van Swarmcast of MLB Advanced Media LP..

Omschrijving: mlb-nexdef-autobahn.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Mlb-nexdef-autobahn.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings" of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 801,032 bytes (59% van alle voorkomende bestanden), 13,179,660 bytes, 802,056 bytes, 797,184 bytes of 802,960 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mlb-nexdef-autobahn.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: User Shell Folders, Shell Folders, DEFAULT\User Shell Folders). Mlb-nexdef-autobahn.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand heeft een digitale signatuur. Mlb-nexdef-autobahn.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het mlb-nexdef-autobahn.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over mlb-nexdef-autobahn.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mlb-nexdef-autobahn scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.