Home > Bestanden > mm_tray.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mm_tray fout

Mm_tray.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mm_tray.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mm_tray.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mm_tray. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mm_tray.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mm_tray.exe bestandsinfo

Het proces mm_tray hoort bij de software Musicmatch Jukebox of MUSICMATCH JUKEBOX of MUSICMATCH® Jukebox van Musicmatch (www.musicmatch.com) of MUSICMATCH (www.musicmatch.com)..

Omschrijving: mm_tray.exe is een programma dat een pictogram op de systeemtray plaatst en deel uitmaakt van de Musicmatch Jukebox software. Dit programma wordt tijdens het opstarten van de computer geladen en biedt toegang tot diverse functionaliteiten van Jukebox. Het is er geen essentieel onderdeel van en als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig beëindigen en verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mm_tray.exe niet nodig. Mm_tray.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - typically C:\Program Files\MUSICMATCH\MUSICMATCH Jukebox\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 110,592 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 131,072 bytes, 135,168 bytes, 90,112 bytes of 118,784 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mm_tray.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het bestand is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mm_tray.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mm_tray.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mm_tray.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mm_tray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.