Home > Bestanden > mmc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mmc fout

Mmc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mmc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mmc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Management Console. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mmc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mmc.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Management Console hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows of Operativni sistem Microsoft Windows of COM+ System Executer of Betriebssystem Microsoft Windows van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: mmc.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Mmc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 815,104 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 1,414,656 bytes en nog 14 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mmc.exe.html 
Bestand mmc.exe is een Windows kernsysteembestand. Het programma heeft een zichtbaar venster. Mmc.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Mmc.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 1% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten? Als mmc.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 73,728 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Programma is een verborgen stealth proces. Bestand mmc.exe is geen Windows systeemcomponent. mmc.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mmc.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het mmc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als niet zo gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over mmc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mmc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.