Home > Bestanden > MMDx64Fx.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MMDx64Fx fout

MMDx64Fx.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MMDx64Fx.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MMDx64Fx.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MMDx64Fx Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MMDx64Fx.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MMDx64Fx.exe bestandsinfo

Het proces MMDx64Fx Application hoort bij de software Dritek Display Toggle Hotkey (versie 64-bit Commander) of Launch Manager of MMDx64Fx Application van Dritek System (www.dritek.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft MMDx64Fx.exe niet nodig. Bestand MMDx64Fx.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 73,808 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 240,208 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mmdx64fx.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand MMDx64Fx.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MMDx64Fx.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het MMDx64Fx.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over MMDx64Fx.exe, deel je kennis dan en help anderen.

MMDx64Fx scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.