Home > Bestanden > mmtask.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mmtask fout

Mmtask.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mmtask.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mmtask.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mmtask.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mmtask.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mmtask.exe bestandsinfo

Het proces TODO: File description of Musicmatch System Tray Application hoort bij de software TODO: Product name of Musicmatch Jukebox of MUSICMATCH Jukebox van TODO: Company name of Musicmatch (www.musicmatch.com)..

Omschrijving: Deze taak is een onderdeel van MusicMatch Jukebox die draait op de achtergrond en uw optische drive bekijkt bij het invoegen of verwijderen van een CD. Wanneer een verandering wordt gedetecteerd, rapporteert het onderdeel dit aan MusicMatch Jukebox, zodat de informatiestatus van het programma kan worden bijgewerkt. Dit is een optionele functie die kan worden uitgeschakeld vanuit het programma.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mmtask.exe niet nodig. Mmtask.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 53,248 bytes (99% van alle voorkomende bestanden), 65,536 bytes of 24,076 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mmtask.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mmtask.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mmtask.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mmtask.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mmtask scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.