Home > Bestanden > mnxx.386 Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mnxx fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mnxx.386 een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mnxx.386 gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mnxx.386. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mnxx.386 voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mnxx.386 bestandsinfo

Het proces mnxx.386 bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: Windows heeft mnxx.386 niet nodig. Bestand mnxx.386 bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 9,892 bytes (97% van alle voorkomende bestanden) of 5,189 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mnxx.386.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: system.ini). Het is geen Windows systeemcomponent. mnxx.386 lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mnxx.386. Controleer daarom het mnxx.386 proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mnxx.386, deel je kennis dan en help anderen.

mnxx scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.