Home > Bestanden > ModLEDKey.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ModLEDKey fout

ModLEDKey.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ModLEDKey.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ModLEDKey.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AccessL. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ModLEDKey.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ModLEDKey.exe bestandsinfo

Het proces AccessL of Monitor LED Key hoort bij de software Hotkey Driver of HP MAINSTREAM KEYBOARD van Chicony (www.chicony.com)..

Omschrijving: Windows heeft ModLEDKey.exe niet nodig. ModLEDKey.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 53,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/modledkey.exe.html 
Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. ModLEDKey.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Als ModLEDKey.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 53,248 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.
Als er problemen zijn met ModLEDKey.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > HP MAINSTREAM KEYBOARD of HP Keyboard).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ModLEDKey.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het ModLEDKey.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
35 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ModLEDKey.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ModLEDKey scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.