Home > Bestanden > ModPS2Key.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ModPS2Key fout

ModPS2Key.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ModPS2Key.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ModPS2Key.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AccessL. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ModPS2Key.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ModPS2Key.exe bestandsinfo

Het proces AccessL hoort bij de software Hotkey Driver of Gaming Keyboard Driver van Chicony (www.chicony.com)..

Omschrijving: Windows heeft ModPS2Key.exe niet nodig. ModPS2Key.exe bevindt zich in de map C:\Windows of soms in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 53,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/modps2key.exe.html 
Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. ModPS2Key.exe is geen Windows kernbestand. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ModPS2Key.exe. Controleer daarom het ModPS2Key.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ModPS2Key.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ModPS2Key scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.