Home > Bestanden > moffice.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een moffice fout

Moffice.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of moffice.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om moffice.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MOffice MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat moffice.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Moffice.exe bestandsinfo

Het proces MOffice MFC Application hoort bij de software MOffice Application of Wireless Optical Mouse of Wireless Laser Mouse of Micro Innovations Wireless of ViewMate Wireless Mouse (versie MW407) of MOffice MFC Application of Wireless Optical Rechargeable van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft moffice.exe niet nodig. Bestand moffice.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 958,464 bytes (73% van alle voorkomende bestanden), 806,912 bytes of 802,816 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/moffice.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand moffice.exe is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Moffice.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als moffice.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het moffice.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over moffice.exe, deel je kennis dan en help anderen.

moffice scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.