Home > Bestanden > mp4Player.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mp4Player fout

Mp4Player.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mp4Player.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mp4Player.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MP4 Player. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mp4Player.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mp4Player.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software MP4 Player of Mp4 Player van onbekend..

Omschrijving: mp4Player.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Mp4Player.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 639,488 bytes (58% van alle voorkomende bestanden), 598,528 bytes, 772,096 bytes of 638,976 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mp4player.exe.html 
Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). Mp4Player.exe is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Mp4Player.exe kan verbind met Internet, onthoud inputs, andere programma's manipuleren en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mp4Player.exe. Controleer daarom het mp4Player.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mp4Player.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mp4Player scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.