Home > Bestanden > MpCmdRun.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MpCmdRun fout

MpCmdRun.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MpCmdRun.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MpCmdRun.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MpCmdRun.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MpCmdRun.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MpCmdRun.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Malware Protection Command Line Utility of Windows Defender Command Line Utility hoort bij de software Microsoft Malware Protection of Windows Defender of Microsoft Windows Operating System of Microsoft Security Essentials van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft MpCmdRun.exe niet nodig. MpCmdRun.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 203,312 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 203,800 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mpcmdrun.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. MpCmdRun.exe is geen Windows systeemcomponent. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk.

Als MpCmdRun.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk. Bestandsformaat is 157,184 bytes. MpCmdRun.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Het proces is niet zichtbaar. MpCmdRun.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MpCmdRun.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het MpCmdRun.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MpCmdRun.exe, deel je kennis dan en help anderen.

MpCmdRun scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.