Home > Bestanden > mpcodecplg.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus mpcodecplg te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen mpcodecplg.dll als malware, bv. Symantec herkent het als Adware.WebDir, en Kaspersky herkent het als not-a-virus:AdWare.Win32.Agent.acl.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de mpcodecplg.dll worm

Hints om mpcodecplg.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mpcodecplg.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mpcodecplg.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mpcodecplg.dll bestandsinfo

Het proces TODO: File description hoort bij de software TODO: Product name of TODO: File description van TODO: Company name..

Omschrijving: mpcodecplg.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand mpcodecplg.dll bevindt zich in de map C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 130,048 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mpcodecplg.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is BE2ED590-CA49-46B5-8CCE-244FB2E0D1AA. Bestand mpcodecplg.dll is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand mpcodecplg.dll is geen Windows systeembestand. mpcodecplg.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het mpcodecplg.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
71 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mpcodecplg.dll, deel je kennis dan en help anderen.

mpcodecplg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.