Home > Bestanden > mpk.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mpk fout

Mpk.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mpk.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mpk.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MyPopupKiller. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mpk.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mpk.exe bestandsinfo

Het proces MyPopupKiller hoort bij de software MyPopupKiller van Refog (www.refog.com) of Mipko (www.mipko.com) of NirSoft (www.nirsoft.net)..

Omschrijving: mpk.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Mpk.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,243,136 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 1,139,200 bytes en nog 28 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mpk.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Bestand mpk.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma is een verborgen stealth proces. Bestand mpk.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Mpk.exe kan verbind met Internet en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 87% gevaarlijk.

  • Als mpk.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk. Bestandsformaat is 930,304 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 1,243,136 bytes en nog 10 varianten. Bestand mpk.exe is geen Windows systeemcomponent. Er is geen omschrijving van het programma. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Programma is een verborgen stealth proces. Mpk.exe kan verbind met Internet en toepassingen monitoren.
    Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ MyPopupKiller.
  • Als mpk.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,243,136 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 1,360,152 bytes en nog 11 varianten. Mpk.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Mpk.exe kan verbind met Internet en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mpk.exe. Controleer daarom het mpk.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mpk.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mpk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.