Home > Bestanden > MpShHook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MpShHook fout

MpShHook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MpShHook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MpShHook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Shell Execution Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MpShHook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MpShHook.dll bestandsinfo

Het proces Shell Execution Monitor hoort bij de software Windows Defender of Panasonic Document Management of Shell Execution Monitor van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft MpShHook.dll niet nodig. Bestand MpShHook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 83,224 bytes (92% van alle voorkomende bestanden), 81,616 bytes of 160,016 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mpshhook.dll.html 
Dit is een speciaal .dll bestand (Dynamic Link Library), dat automatisch start als programma's worden gelanceerd. Daardoor kan het het opstarten van al je programma's monitoren en manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het monitors het opstarten van programma's. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MpShHook.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het MpShHook.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
69 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MpShHook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

MpShHook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.