Home > Bestanden > mqtgsvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mqtgsvc fout

Mqtgsvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mqtgsvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mqtgsvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows NT MSMQ Trigger Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mqtgsvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mqtgsvc.exe bestandsinfo

Het proces Windows NT MSMQ Trigger Service of Message Queuing Trigger Service hoort bij de software Microsoft Message Queue of Message Queuing Triggers of Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: mqtgsvc.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand mqtgsvc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 117,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mqtgsvc.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 10% gevaarlijk.

Als mqtgsvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 99,840 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: win.ini). Het is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mqtgsvc.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het mqtgsvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mqtgsvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mqtgsvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.