Home > Bestanden > mRouterRuntime.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mRouterRuntime fout

MRouterRuntime.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mRouterRuntime.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mRouterRuntime.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mRouterRuntime MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mRouterRuntime.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MRouterRuntime.exe bestandsinfo

Het proces mRouterRuntime MFC Application of mRouterRuntime Module hoort bij de software mRouter of Symbian Connect van Intuwave (www.intuwave.com) of Symbian (www.symbian.com)..

Omschrijving: Dit programma is een onderdeel van de Connection Manager-software van Intuwave. Connection Manager is een onderdeel van de PC-gebaseerde software voor het beheer van de exploitatie van verscheidene mobiele telefoons van Sony Ericsson, Nokia en eventueel andere bedrijven. Beëindiging van het proces zal leiden tot verlies van functionaliteit in deze software.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mRouterRuntime.exe niet nodig. MRouterRuntime.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden" - mainly C:\Program Files\Intuwave\Shared\mRouterRunTime\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 557,122 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 634,947 bytes of 569,410 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mrouterruntime.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand mRouterRuntime.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. MRouterRuntime.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mRouterRuntime.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mRouterRuntime.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mRouterRuntime.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mRouterRuntime scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.